El restaurant

Cal Mateu d'Odèn neix de la voluntat de crear un espai únic. El nostre objectiu es que tothom qui ens visiti pugui gaudir d'un bon àpat, però també d'un bon dia a la muntanya.

Restaurant Cal Mateu d'Odèn des de l'aire.
Menjador Cal Mateu

La transformació de la casa Cal Mateu en restaurant va ser l'any 2017. Des de l'inici, l'objectiu va ser que el futur establiment conservés tot l'encant de la casa de muntanya del segle XIX i fes destacar encara més el seu encant rústic. Això fa que Cal Mateu tingui un interior molt cuidat i ple de detalls.

La nostra especialitat és la cuina catalana i les receptes d'aquesta zona de muntanya. A l'hora d'elaborar els nostres plats només treballem amb producte de proximitat, de productors i productores del Solsonès.

3116A863-D2CF-42E1-BA5B-7F39A2C17BD5
Exteriors Cal Mateu. Piscina i terrassa.

Si l'interior de Cal Mateu ja és el millor complement d'un bon àpat, l'exterior és únic. Al voltant del restaurant només hi veuràs muntanyes i precioses vistes de la vall del Montnou. Podràs fer excursions per fer gana o baixar el dinar, i també relaxar-te admirant el paisatge. Ah! I durant els mesos d'estiu banyar-te a la piscina.